PARABOLIC GEP

PARABOLIC GEP
PARABOLIC GEP
Parabolan (Тренболон хексахидробензилкарбонат)
Веществото: Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate
Търговски наименования: Parabolan – 76мг /1мл.
Той е много подобен на спряния от произвотство Finaject 1986 г., Trenbolone е основното вещество на двете лекарства.
Parabolan е един от най-популярните лекарства в културизъма
Parabolan – е силно андрогенен стероид, който също е високо анаболен. Особеност на продукта е, че за разлика от други силно андрогенни стероиди, не ароматизира.
Субстанцията на лекарството не се превръща в естроген, така че спортистът не трябва да се бори с висока концентрация на естроген в кръвта, както и явленията на феминизация. В допълнение, с прилагането на Parabolan не се появява задръжка на вода в тъканите. Тези качества правят Parabolan’а стероиден препарат за състезания. В тази фаза, в комбинация с диета с високо съдържание на протеини, е много ефективен. Ако сте достигнали до нисък процент на телесните мазнини чрез нискокалорична храна с Parabolan , спортист получава голяма твърдост на мускулите.
Високо андрогенного въздействие предотвратява възможното претрениране, ускорява възстановяването и мускулите изглеждат свежи , в същото време с остри очертания. Parabolan дава възможност на извънредно увеличение на мощността, която е особено изразен при приема на Parabolan с Oxandrolone.
Особено добра комбинация е заедно с Parabolan , инжектиране на Winstrol, която дава на спортиста висококачествени мускули заедно с огромно увеличение на сила.
Производителят в инструкциите за употреба на лекарството съобщава, че Parabolan се приема само на всеки 14 дни, но това в никакъв случай не е ефективен начин за приема на лекарството за спортисти. Повечето го инжектира най-малко два пъти седмично. Има хора, които през последните 3-4 седмици преди състезания инжектират по 152мг дневно. Доза най – 228 мг на седмица, което съответства на три ампули седмично. Опитът показва, че най-добри резултати могат да се постигнат с 76 мг ампула всеки 2-3 дни.
Много ефективна комбинация – ампула Parabolan на всеки 2 дни + 50 мг Winstrol Depot всеки втори ден и 50 мг Т. Proionata на всеки два дни. Спортистите, които се интересуват от по-бързо повишаване на теглото, често използват допълнителни 30 мг Methandrostenolon на ден, докато по-заинтересовани от качеството на мускули и сила добавя 25 мг Oxandrolone на ден.
Parabolan не е стероид за прием за през цялата година. Той е доста токсичен. Продължителността на приемане трябва да бъде ограничена до максимум 8 седмици. Установено е, че Parabolan дава главно , натоварването на бъбреците и на черния дроб.
Приемащите Parabolan трябва да пият ежедневно допълнителни 3 литра вода.Тя помага за промиване на бъбреците.
Много спортисти приемащи Parabolan, показват признаци на агресивно поведение, причината за която е силните андрогенни ефекти на лекарството. Но акне и косопад са много редки, причината очевидно е, че веществото не се превръща в дихидротестостерон.
Със спирането на лекарството има спад в сила.Parabolan намалява производството на ендогенен тестостерон, които се препоръчва употребата на тестостероностимулиращи лекарства в края на цикъла.

РАЗФАСОВКА: 10 АМПУЛИ В КУТИЯ
ЦЕНА: 90 лв. 30 лв.В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg