PRIMOBOLIC GEP

PRIMOBOLIC GEP
PRIMOBOLIC GEP
Primobolan Injection
Веществото: methenolone ацетат.
Търговски наименования: Primobolan Depot 100 мг/мл
Всички ще кажат че Метенолон енантат изглежда само дългодействаща форма на Primobolan. Вярно е, но само това не е достатъчно обяснение. Инжекционният Primobolan трябва да се приема 2-3 пъти седмично поради дългия си период на полуживот , а таблетките (Метенолон Ацетат) се приемат ежедневно. При получаване на инжекционни Primobolan в доза от 200 мг на седмица може да се наблюдава лесно задържане на вода, която насърчава натрупването на сила и маса. Това не се случва при оралната форма. Стероидните новаците с доза от 200 мг на седмица могат да постигнат добри резултати в периода от 8 седмици , могат да качат 6-7 кг, без да се страхуват, че ще ги върнат след спирането на приема му.
Primobolan Injection е добър за основен стероид с преобладаващо анаболен ефект, но е по-слаб от Deca. Тези, които искат да получат бързо качване на „тегло“, може да комбинират инжекционен Primobolan с Sustanon 250 и Methandrostenolone. Тези, които имат повече търпение или се страхуват от потенциала увреждане на черния дроб, подходяща комбинация е с инжекционен Primobolan – 200 мг на седмица и Deca – 200-400 мг на седмица. Primobolan Injection най-добре се съчетава с инжекционен Winstrol 150-300 мг на седмица.
Обикновено Primobolan се използва 200-400 мг на седмица , докато на Запад(САЩ) има спортисти, които използват ежедневно 100 мг.
Странични ефекти при употреба на инжекционен Primobolan са минимални и се проявяват при чувствителни хора като малко акне, дълбок глас или повишено окосмяване. Инжекционният Primobolan има още по-малко влияние върху функцията на черния дроб от оралната форма. Увеличение на черния дроб е много малко вероятно. Кръвното налягане и нивата на холестерола са като в хапче Primobolan , нормално.
Като цяло, инжекционния Primobolan е най-надеждното средство от инжекционните стероиди. Primobolan ( и двете форми ) имат много малък ефект върху дъгата „хипоталамус -хипофизнат -тестисите“ , производството на собствен тестостерон само намалява, даже при високи дози и продължителната употреба на лекарството.Жените предпочитат таблетна форма, и все пак има и културистки, които си инжектират 100-200 мг или повече Primobolan в съчетание с 50 мг Winstrol Depot седмично , според становищата, за многото жени явлението маскулинизация с наблюдава рядко. Само на едно трябва да се обърне внимание на факта, че между инжекциите трябва да има интервал от 3-4 дни, за да се избегне нежелано натрупване на андрогени в организма. За мъже, тази комбинация за професионалисти е твърде слаба.

РАЗФАСОВКА: 10 ампули в кутия
ЦЕНА: 90 лв. 30 лв.В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg