STANOZOLOL

STANOZOLOL
                                                                   Stanozolol

Винстрол е по-популярното название на анаболния стероид Станозолол. Класифициран е като анаболен стероид, проявяващ много по-голяма тенденция за изграждане на мускулите, отколкото андрогенна активност в началните занимания. Анаболните свойства на този препарат са доста меки в сравнение с многото по-силни стероиди, но може да се разчита на него като медикамент за изграждане на мускули. Свойствата му дори могат да се сравнят с тези на Дианабол, но Винстрол няма такава склонност към водна задръжка. Тъй като Станозолол не е способен да се преобърне в естроген, антиестрогени не са необходими при приема му. Гинекомастия не се получава дори при чувствителни спортисти. Винстрол изгражда плътен, качествен вид на мускулите без подкожна течна задръжка. Затова е удобен за “изчистващи” цикли, когато водната и мастна задръжка са значителен проблем. Популярен е при атлетите, чиито спортове изискват сила, бързина, издръжливост.

10mg/100 Tab

ЦЕНА: 60 лв. 45 лв.

При покупка на 5 кутии по 35 лв. за кутия!!!

При покупка на 10 кутии по 30 лв. за кутия!!!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!


STANOZOLOL
STROMBA  Generics Pharm


Новата Разфасовка на Generics Pharm!!! Stromba Generics Pharm разфасовка 96 таблетки по 10мг
Stromba Generics Pharm – характеристика и препоръчителен прием:

 Stromba Generics Pharm е добавка за орален прием, необходима по време на циклите на ААС, чиято продължителност е по-голяма от 8 седмици.

Съществува и инжекционна форма, предпочитана от доста билдери, но тя отстъпва на оралната по отношение на понижаване нивото на глобулина, свързващ половите хормони (ГСПХ). Достатъчни са 0,2 мг на килограм телесно тегло, за да се занижи съдържанието на ГСПХ в кръвта с 50%, което води до повишаване нивото на дееспособния тестостерон. Това прави използването на препарата почти задължително от атлети, които искат да получат чиста и ефективна мускулна маса.

Stromba Generics Pharm странични ефекти:

 Stromba Generics Pharm не ароматизира, не задържа вода и употребен в умерени дози, не предизвиква странични ефекти, дължащи се на естрогена, т.е. мъжете атлети не са застрашени от гинекомастия. Употребява се по 50 – 100 мг всекидневно или през ден, като е добре да се комбинира с Parabolan – 76 мг на всеки 2 – 3 дни. Някои спортисти за по-бърз резултат добавят и Masteron, Equipoise или тестостерон пропионат.

Stromba Generics Pharm прием:

Изследванията и практиката доказват, че оптималният прием на Stanozolol трябва да е в продължение на 7 – 10 дни на всяка 4 – 6-та седмица от цискъла на ААС.

Stromba Generics Pharm действие:

Механизмите на въздействие на Stanozolol гарантират значително увеличение на протеиновия синтез и задържането на азот в организма на трениращия. Тъй като анаболът е умерено андрогенен, е подходящ за употреба и от жени – препоръчителната доза за тях е 25 мг орално 2 – 3 пъти седмично или 50 мг инжекционно веднъж в седмицата. Ефектът на препарата се мултиплицира в съчетание с Oxandrolone (Anavar).96 таблетки по 10мг

ЦЕНА: 60 лв. 42 лв.


В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg